16 Eylül 2010 Perşembe

Inspiration Photo

İlham alınası bir fotoğraf olmuş..renkler ve model..bayıldım..en yakın zamanda eski fotoğraf makinamı değiştirmem gerek..sanki hayata dair her kareyi kaçırıyormuşum gibi geliyor..
Panasonic Dmc fz 50 kullanıyorum  ama memnun değilim..önerisi olan var mı?
bugünlerde hepimizin ilhama ihtiyacı var sanırım..işyerimde her nekadar yeni başlamış olsam da (5 ay kadar) çok değerli iki insanın işlerinden ayrılmasını üzülerek izledim.. giderken yaptıkları veda konuşması onlarla uzun yıllarını geçirmiş arkadaşları gözyaşları içinde bıraktı...onlar adına sevindim çünkü hem bu kadar değerli hem de bu kadar saygıyla anılıyor olmaları, çabalarını boşa çıkarmadığını gösteriyor..her nekadar gidişleri sonuna kadar haksız ve adaletsiz olsa da ilerde birgün bir yerden giderken arkamdan aynı onları andığımız gibi anılmak sanırım tek isteğim olur..
it's a inspiring photo.. color and model..i love it..as soon as possible i have to change my digital camera.as if ,it seems i miss all exposures of life. i use Panasonic DMC Fz 50 ( not at all i cant use) but i'm not happy with it. is there any advice ?
all of us need inspiration i think. as i'm new at job ( almost 5 months) , i watched sadly two very precious people leaving their job yesterday. their good bye-speech made friends ,that  worked together for years, cry..i am happy for them because boths as precious and as respectful they are. however their leaving was so unfair, sometime or other,my only wish is  i want to be called as they are.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder